Βόλεϊ

Δρίκος: «Βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός»

Στη βελτίωση της Εθνικής βόλεϊ όσο περνάει ο καιρός στάθηκε ο Σωτήρης Δρίκος μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί του Βελγίου στο τουρνουά της Αμβέρσας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως λειτούργησε καλά το σερβίς και αυτό βοήθησε στο καλό μπλοκ και στη σωστή άμυνα, ενώ διαπίστωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση από ότι στην Κοζάνη και στάθηκε στην κακή προετοιμασία, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι λειτούργησε καλά το σερβίς μας, χάλασε την υποδοχή τους και τους αναγκάσαμε να παίξουν μακριά από το φιλέ. Έτσι λειτούργησε καλύτερα το μπλοκ μας, αλλά και η άμυνα. Και στην Κοζάνη είχαμε την ίδια τακτική, δεν ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι, όπως στην Αμβέρσα.

Όσο περνάει ο καιρός, βελτιωνόμαστε, μας έλειπαν παιχνίδια. Αλλιώς προγραμματίσαμε την προετοιμασία κι αλλιώς μας βγήκε, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πάλι καλά να λέμε, όμως, που έγιναν κι αυτά, γιατί είμαστε σε μια περίοδο όπου ο ελληνικός λαός υποφέρει και από τις θυσίες του κάνουμε προετοιμασία.

Το θέμα τώρα είναι να βρούμε τον προπονητικό ρυθμό μας, ενόψει των μπαράζ, γιατί αποσυντονιστήκαμε με τις μετακινήσεις. Έχουμε περιθώρια να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x