Betmasters

Δυάδα, για «φόρτωμα», με Αγγλία και Ιαπωνία

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης διαχωρίζει το συναίσθημα από την πραγματικότητα και προτείνει στο sport-fm.gr τον ξεκάθαρο «άσο» της Ιαπωνίας απέναντι στην Εθνική μας ομάδα.

Είναι μοιραίο, πολλές φορές, να εμπλέκεται το στοίχημα με το τι γουστάρουμε να έρθει σ΄ ένα παιχνίδι. Πρόκειται, συνήθως, για σημαντικό σφάλμα, διότι η επιθυμία μπαίνει πιο πάνω από τη σοβαρή ανάλυση. Ρεαλιστικά, το ματς της Ιαπωνίας με την Ελλάδα, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου Ομίλου του Μουντιάλ, έχει φαβορί κι αυτό είναι οι Ασιάτες. Ειδικά, όσο η νίκη των «σαμουράι» πληρώνει επάνω από 2,00 αποτελεί στοίχημα αξίας.

Ο Φερνάντο Σάντος, στην τελευταία του μεγάλη συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο, είχε χαρακτηρίσει τους Ιάπωνες ως την πιο δύσκολη ομάδα του γκρουπ. Το έκανε κι άλλες φορές ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε τοποθετήσεις του σε συνεντεύξεις Τύπου ή σε άλλα Μέσα. Και όχι μόνο επειδή η Νότιος Κορέα και στο Μουντιάλ 2010 και στο φιλικό στο «Καραϊσκάκης» μάς έβαλε δύσκολα.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά στοιχεία: Ταχύτητα, τεχνική, παίζουν ποδόσφαιρο ενστίκτου, υστερούν σε σωματικά προσόντα απέναντι μας! Όμως η Ιαπωνία είναι ανώτερη και τακτικά της Νοτίου Κορέας, με τον Τζακερόνι να επιχειρεί να μάθει στους Ασιάτες να παίξουν άμυνα. Απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού έπαθαν ένα δίλεπτο κλακάζ, φοβήθηκαν κυριολεκτικά με την είσοδο του Ντρογκμπά στο παιχνίδι κι έχασαν, αποκλειστικά, από αυτό. Στην Εθνική μας τέτοιος παίκτης φόβητρο να «γονατίσει» ψυχολογικά τους Ιάπωνες δεν υπάρχει.

Πέρα απ΄ αυτά είναι και η εικόνα της Εθνικής στο παιχνίδι με την Κολομβία, που δέχτηκε τρία γκολ σε τέσσερις σοβαρές τελικές των Λατινοαμερικάνων. Από την Ιαπωνία θα δεχτούμε, τουλάχιστον, δέκα, επομένως αν αυτές είναι ποιοτικές ευκαιρίες δεν αποκλείω καν το σκορ να «γράψει» κάτι όμοιο, όπως και με τους «καφετέρος». Είναι ματς έξω από τα μέτρα μας, ακόμη κι αν τελικά το κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σκοράρουμε, κάτι που έχουμε δείξει πώς δεν το «έχουμε» εύκολα. Ένα ακόμη μυστικό είναι και η διαχείριση δυνάμεων, στο αλόγιστο τρέξιμο των Ασιατών!

Ο «άσος» στο «Ντούνας» του Νατάλ θα είναι η πρώτη επιλογή, με τη δεύτερη ν΄ αφορά την επικράτηση της Αγγλίας απέναντι στην Ουρουγουάη για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου γκρουπ. Τα «τρία λιοντάρια» έφυγαν από το βραζιλιάνικο βορρά του Μανάους κι αντιμετωπίζουν τους Λατινοαμερικάνους στην «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάολο στο νότο της χώρας. Ο Ρόι Χότζσον είδε την ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο και να χάνει από την Ιταλία, ενώ ο Όσκαρ Ταμπάρες παρακολούθησε τη δική του να διασύρεται από την Κόστα Ρίκα, παίζοντας και μπόλικο «ξύλο». Η Αγγλία έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» την Ουρουγουάη και το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει σούπερ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

321. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ: 2 (2,00)
322. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: 1 (2,10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x