Betmasters

Δυάδα με Ατλάντα και Σικάγο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο σημεία από μπέιζμπολ και χόκεϊ επί πάγου, με γινόμενο 3,10!

Το πρόγραμμα στην MLB είναι πλούσιο, όμως υπάρχει ένας «άσος» που ξεχωρίζει με την πρώτη ανάγνωση. H Ατλάντα έχει αρνητικό απολογισμό 12-14 ως τώρα και υποδέχεται την ουραγό της National East, ομάδα των Φίλις (10-17). Τη ζημιά που θα μπορούσε να κάνει η Φιλαδέλφεια στους Μπρέιβς, την έκανε στο 2-5 του πρώτου αγώνα από τους τρεις της σειράς.

Βασικός pitcher για τους γηπεδούχους αρχίζει ο 25χρονος δεξιόχειρας Σέλμπι Μίλερ (3-1, ERA 2,17), που προσπαθεί ν΄ αρχίσει μία νέα καριέρα στην Ατλάντα. Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και μπορεί να υποστηρίξει αποδόσεις φαβορί. Για τους φιλοξενούμενους στο λόφο ανεβαίνει ο 31χρονος δεξιόχειρας Τσαντ Μπίλινγκσλι, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και παίζει φέτος για πρώτη φορά στη σεζόν!

Ο πρώην pitcher των Ντόντζερς έκανε τη χειρουργική επέμβαση Tommy John και δίνει το πρώτο του ματς μετά από 25 μήνες στους majors. Στην αποκατάσταση έπαθε και υποτροπή και γενικά είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Πιθανότητα να γυρίσει άμεσα στις επιτυχίες υπάρχει, όμως pitchers μετά απ΄ αυτήν την περιπέτεια συνήθως φοβούνται αρχικά στις ρίψεις, με αποτέλεσμα να δίνουν ευκαιρίες σκοραρίσματος στους αντίπαλους batters.

Το συμβόλαιό του με τους Φίλις, βέβαια, είναι μονοετές και θα προσπαθήσει ν΄ αποδείξει πώς ο τραυματισμός στον αγκώνα είναι παρελθόν. Υπάρχει χώρος γι΄ αυτόν στο pitching order των φιλοξενούμενων, με τον Μπιουκάναν να βρίσκεται στις minor leagues και τον Κλιφ Λι τραυματία για όλη τη σεζόν. Τα δεκατέσσερα hits στο 2-5 αποτέλεσαν ρεκόρ σεζόν για τη Φιλαδέλφεια.

Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουν τέτοια επίδοση κόντρα στον Μίλερ, ο οποίος είναι ικανός να βγάλει κι έξι innings στο ματς. Καλό ενδεχόμενο ο «άσος». Όσον αφορά την NHL, το παιχνίδι της Μινεσότα με το Σικάγο για τη δυτική Περιφέρεια συγκεντρώνει τη μεγάλη προσοχή. H σειρά είναι στο 2-0, με τους Μπλάκχοκς να έχουν πάρει και τα δύο ματς εντός.

Σε αμφότερα σκόραραν από τέσσερις φορές (4-3 και 4-1), δείχνοντας την υπεροπλία που έχουν στο ρόστερ κόντρα στη Γουάιλντ. Οι γηπεδούχοι είναι σκληρή ομάδα, με ψυχολογικές και αγωνιστικές αντοχές. Λογικά δίνονται μεγάλο φαβορί στο 1,65! Κοντράρεται, όμως, το σημείο διότι το άγχος δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος, ειδικά σε διαδικασίες όπως τα πλέι οφ στο χόκεϊ όπου η τακτική και η ψυχραιμία μετρούν πολύ.

Κέιν, Τόους και Σαρπ βρίσκονται σε απίθανη κατάσταση για το Σικάγο, με τη Μινεσότα να μην έχει στο δυναμικό της παίκτες τέτοιοι επιπέδου. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι με νίκη κλείνουν τη σειρά από το 3-0 εμπρός, αναζητώντας μία επικράτηση στη συνέχεια. Έχουν δύο μάχιμους γκολτέντερς (Κρόφορντ και Ντάρλινγκ), σε αντίθεση με τη Γουάιλντ που έδωσε δυσανάλογο χρόνο στα πλέι οφ στον Ντούμπνικ, αντί του ποιοτικού Κέμπερ. «Διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
603. ΑΤΛΑΝΤΑ ΜΠΡΕΪΒΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ: 1 (1,55)
520. ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ – ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΛΑΚΧΟΚΣ: 2 (2,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x