Betmasters

Δυάδα με ΟΦΗ και Άρσεναλ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τις νίκες Κρητικών και «κανονιέρηδων», οι οποίες δίνονται σε αποδόσεις αξίας.

Από το μεταγραφικό παζάρι είναι άγνωστο αν αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται κερδισμένος ή χαμένος.

Ο Παπάζογλου έκανε δουλειά στην επίθεση και είναι «τζόγος» η περίπτωση Πετρόπουλου, αν κι αυτός προέρχεται από καλές χρονιές. Η προσθήκη Ραζάκ, ενός παίκτη που θέλει να σώσει την καριέρα του, είναι ελπιδοφόρα, ενώ και για τον Τζενάρο Γκατούζο ο ΟΦΗ είναι μία πρόκληση όσον αφορά την προπονητική.

Ο Παναιτωλικός είναι μία διαφορετική ομάδα, όσον αφορά το ρόστερ, σε σχέση με πέρυσι. Είναι καλός προπονητής ο Μάκης Χάβος, αλλά η ζητούμενη ομοιογένεια ίσως αργήσει να έρθει. Για ένα κλαμπ με χαρακτηριστικό τη «σφιχτή» άμυνα είναι προσόν αυτό και ο σύλλογος του Αγρινίου θα πρέπει να καλύψει έδαφος με τόσα νέα πρόσωπα. Η έδρα των Κρητικών είναι ο λόγος που προτείνουμε τον «άσο», θεωρώντας αρκετά δύσκολο να μπορέσει ο Παναιτωλικός ν ? αντέξει το ρυθμό που «πιάνει» ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Αξιοπρόσεκτη η απόδοση κοντά στο 2,00. Αν και στις πρεμιέρες όλα γίνονται, ρισκάρουμε.

Στο Έβερτον-Άρσεναλ αν απομονώσουμε το περυσινό 3-0 των «ζαχαρωτών», για τους Λονδρέζους το «Γκούντισον Παρκ» δεν είναι αφιλόξενο. Με γνώμονα τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Πρέμιερσιπ καμία εκ των δύο δεν εντυπωσίασε, αλλά η Έβερτον ήταν κακή και τυχερή στο 2-2 στο Λέστερ. Δεν έμεινε πίσω στο σκορ, όμως πρέπει να είναι ευχαριστημένη που δεν έχασε! Όπως, βέβαια, και η Άρσεναλ που επικράτησε, με 2-1, στις καθυστερήσεις της προβληματικής Κρίσταλ Πάλας.

Οι «κανονιέρηδες» πέρυσι στα ανταγωνιστικά παιχνίδια τα έκαναν μούσκεμα! Αυτό πρέπει ν ? αλλάξει φέτος, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν τη θέση τους στην τετράδα και η Έβερτον, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αντίπαλος που δεν φοβίζει. Μερτεσάκερ, Οζίλ και Ποντόλσκι έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ίσως κάποιος εξ αυτών πάρει ρόλο από τον Αρσέν Βενγκέρ. Οι απουσίες των Μπάρκλι και Αρτέτα, αντίστοιχα, είναι οι σοβαρότερες.

Ο Λουκάκου έπαιξε 90λεπτο με τη Λέστερ, αλλά ήταν κακός κι εμφανώς ανέτοιμος όπως και ο Μιραλάς που μπήκε αλλαγή. Αν η Άρσεναλ προσέξει πίσω, ένα γκολ μπορεί να το βρει. Αν οι Λονδρέζοι κερδίσουν θα είναι η εκατοστή επικράτηση της ιστορίας τους απέναντι στους «μπλε»!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

248. ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1 (1,90)

249. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ: 2 (2,35)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x