Euroleague

«Δυνατή η Μπάγερν», συμφωνούν Ιβάνοβιτς και Παππάς

Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα της Πέμπτης με την Μπάγερν στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό επισήμαναν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Νίκος Παππάς.

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που έχει φιλοδοξίες χαρακτήρισαν Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Νίκος Παππάς αυτό του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Πέμπτη για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, με έναν εξαιρετικό προπονητή και καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας έχουν ταλέντο και ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς», δήλωσε ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Ο 24χρονος γκαρντ από τη δική του πλευρά είπε: «Είναι το πρώτο ματς εκτός έδρας ματς για τη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Μπάγερν διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Είδαμε πως έπαιξαν εξαιρετικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και είναι μια έμπειρη ομάδα, που τη σεβόμαστε. Παίζουν μπροστά στο κοινό τους για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα και θα έχουν έξτρα κίνητρο που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους. Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x