Δελτία Τύπου

Δυνατό ξεκίνημα στην Αττική για το 15ο Nova Beach Volley Tournament!

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονα αγωνιστική διάθεση, άνοιξε τις πύλες του το 15o Nova Beach Volley Tournament στην Αττική («Yabanaki», Ακτή Βάρκιζας).

Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιουνίου, 108 αθλητές, 54 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκαν δύο αγωνιστικές κατηγορίες, η Golden και η Silver. Στην κατηγορία Golden νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Νεκτάριος Γεωργακόπουλος και Αλέξης Αλεξιάδης, οι οποίοι πέρσι είχαν κατακτήσει τη νίκη στους δύο από τους τρεις σταθμούς του 14ου Nova Beach Volley Tournament. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Χριστίνα Πασιαλή και η Τερέζα Καράβη. Στην κατηγορία Silver, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Caleb Hale και Tark Quin, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν η Ελεάνα Γεωργαντά και Μαρία Γκόλια.

Το «παρών» στο τουρνουά έδωσαν μεγάλα ονόματα του βόλεϊ, όπως ο Τάσος Τεντζέρης, χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 1987 στη Γάνδη, ο Σάκης Ψάρας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και o Κώστας Αρσενιάδης, προπονητής της Κηφισιάς.

Η συνέχεια του 15ου Nova Beach Volley Tournament, δίνεται στα Χανιά, στην παραλία Αγίων Αποστόλων, από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου. Τελευταίος προορισμός της φετινής διοργάνωσης θα είναι η Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα η παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar Baba), από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου.

Το «Nova Beach Volley Tournament», ο θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού, εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Alcatel onetoutch, Amstel Radler, Lipton ice tea και Vita Coco.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x