Στίβος

Δυνατό τεστ για πέντε πριν την Πράγα

Κυριακοπούλου, Μπανιώτης, Μάστορας, Δουβαλίδης και Τσάκωνας είναι οι πέντε Έλληνες πρωταθλητές που θα ταξιδέψουν στο Μπέρμιγχαμ για το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το Ευρωπαϊκό της Πράγας.

Πέντε Έλληνες πρωταθλητές θα δώσουν δυνατό τεστ στο Μπέρμιγχαμ το Σάββατο (21/2) με στόχο να λάμψουν για ακόμα μια φορά, πριν το Ευρωπαϊκό της Πράγας.

Λίγο πριν τη μεγάλη φετινή διοργάνωση οι Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστας Μπανιώτης, Αντώνης Μάστορας, Κώστας Δουβαλίδης και Γιώργος Τσάκωνας θα αναμετρηθούν με κορυφαίους αθλητές, για όρια και μεγάλες εμφανίσεις.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα βρεθεί απέναντι στις Φαμπάνα Μούρερ και Μάρι Σάξερ, αθλήτριες που ξεχωρίζουν στο άλμα επί κοντώ, προκειμένου να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις μετά και το 4,76μ. στη Στοκχόλμη.

Να επιστρέψει στις καλές κούρσες θέλει ο Κώστας Δουβαλίδης, μετά το 7.77 . στη Στοκχόλμη. Επίδοση που δεν τον ικανοποίησε, όμως δεν τον… σταματάει απ’ το να διεκδικήσει να σπάει το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ. εμπ. που έχει δημιουργήσει (7.60) με μια γρήγορη κούρσα στο ερχόμενο μίτινγκ.

Κώστας Μπανιώτης και Αντώνης Μάστορας θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στην διοργάνωση, με τον πρώτο να «κυνηγάει» το όριο που θα τον στείλει στην Πράγα (έχει ξεπεράσει τα 2,28, με όριο στα 2,30) ενώ ο Μάστορας έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριο και θέλει μια καλή εμφάνιση.

Το όριο για το Ευρωπαϊκό κυνηγάει και ο Γιώργος Τσάκωνας ο οποίος έχει καλύτερο φετινό άλμα στα 7,60μ. στο μήκος και θέλει ένα πάνω από 7,95.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x