TV

Δύο εξαιρετικές θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη με την Άρια στο Game of Thrones

ΠΡΟΣΟΧΗ-SPOILERS

Αν δεν έχετε δει ακόμα το έβδομο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


inner

Μία από τις “Τι στο διάολο έγινε τώρα” σκηνές της φετινές σεζόν του Game of Thrones ήταν αυτή του μαχαιρώματος που δέχθηκε η Άρια από το κορίτσι που θέλει να τη σκοτώσει αφού θεωρεί ότι δεν είναι άξια για να γίνει απρόσωπη. Από το τέλος του επεισοδίου και μετά τα internet έχει γεμίσει θεωρίες που λένε ότι αυτό που είδαμε έκρυβε και άλλα πράγματα από πίσω.

Έχουμε για εσάς δύο από αυτές που κυκλοφόρησαν στο Reddit.

Η πρώτη θεωρία λέει τα εξής. Πριν από τη σκηνή του μαχαιρώματος βλέπουμε την Άρια να δείχνει τα λεφτά της στον καπετάνιο με τέτοιο τρόπο που όλοι είναι σίγουρο ότι θα μάθουν πως ένα μικρό κορίτσι θα ταξιδέψει για το Γουέστερος το επόμενο πρωί.

Στη συνέχεια επιλέγει ένα ανοιχτό σημείο όπου θα μπορεί να ξεφύγει αμέσως μετά την επίθεση (μέσω της γέφυρας).

inner

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι από την εκπαίδευση της ξέρει αρκετά έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι θα δεχθεί επίθεση στην κοιλιά. Έτσι είναι πιθανό να έχει ένα ή παραπάνω σακουλάκια με αίμα γουρουνιού τοποθετημένα μέσα από τα ρούχα της. Αυτές τις πληροφορίες τις έχει από την ηθοποιό που έσωσε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Μόλις βγαίνει από το νερό αφήνει πίσω της ένα μονοπάτι γεμάτο αίμα. Αυτός που θα της επιτεθεί για να την αποτελειώσει θα περιμένει ένα άοπλο (δεν έχει δείξει τη βελόνα καθόλου στη σκηνή) και αβοήθητο κορίτσι. Αντί για αυτό όμως θα συναντήσει την Άρια χωρίς κανένα τραυματισμό και με το όπλο της στο χέρι έτοιμη να γονατίσει τον εχθρό της.

Και κάτι ακόμα. Το πρόσωπο της γριάς που φορά το κορίτσι για να προσεγγίσει την Άρια. Το έχουμε ξαναδεί. Και το έχει δει και η Άρια στην πέμπτη σεζόν.

inner

Και πάμε τώρα στην επόμενη θεωρία που κυκλοφόρησε και αυτή στο Reddit και θυμίζει πιο πολύ την κατάληξη του Fight Club.

Διαβάστε τη δεύτερη θεωρία εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x