Stoiximan Super League

Δύο επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό (31/1, Τούμπα). Δύο προβλήματα λιγότερα την Τετάρτη, αφού ο Σκόνδρας ξεπέρασε την ίωση, ενώ και ο Κωνσταντινίδης ήταν καλύτερα.

Σε ρυθμούς Παναιτωλικού κινούνται στον ΠΑΟΚ, που επανέρχονται στην μάχη του πρωταθλήματος και του τίτλου, θέλοντας να συνεχίσουν δίχως απώλειες μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και σε όλο και πιο υψηλούς ρυθμούς. Συνέχισαν την προετοιμασία για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες. Ο Σκόνδρας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ καλύτερα ήταν και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Σε αντίθεση με τους Γκολάσα και Τζαβέλλα (ο οποίος πάντως είναι εκτός πλάνων και είναι πιθανό να συνεχίσει στην Ντεπορτίβο) δεν κατάφεραν να προπονηθούν.

Σε ατομικό πρόγραμμα περιορίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης συνέχισαν οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρικάρντο Κόστα το τεχνικό τιμ περιμένει τα αποτελέσματα των εργομετρικών τεστ κι αναλόγως θα κριθεί πότε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Την Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x