Euroleague

Δυο στους τρεις γουρλήδες για Ολυμπιακό

Εξαιρετική παράδοση έχει με τους δύο εκ των τριών διαιτητών του αυριανού ημιτελικού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός. Το www.sport-fm.gr αναλύει.

Μακάρι να περάσουν απαρατήρητοι. Επειδή όμως και αυτοί «παίζουν», μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο σε ένα παιχνίδι, οφείλουμε να τους γνωρίζουμε. Τσέρεμπουχ, Ρίζικ και Λάτισεβς είναι οι διαιτητές του πρώτου ημιτελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το www.sport-fm.gr έψαξε και βρήκε τι έκαναν φέτος στα παιχνίδια τους με τις δύο ομάδες και αποδεικνύεται πως τουλάχιστον οι δύο πρώτοι ήταν γουρλήδες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ιταλός Γκουερίνο Τσέρεμπουχ είναι… γουρλής για τον Ολυμπιακό, αφού σε τρία φετινά παιχνίδια μαζί του οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ισάριθμες νίκες, όλες στο ΣΕΦ. Για την ΤΣΣΚΑ η φετινή παράδοση με τον 49χρονο ρέφερι φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα:

Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 77-64 (Top 16)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ουνικάχα Μάλαγα 81-94 (Top 16)
Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 82-74 (Top 16)
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 63-69 (Top 16)
Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 71-53 (Play offs)

Και με τον Μπόρις Ρίζικ έχει άριστη παράδοση ο Ολυμπιακός. Με τον 37χρονο Ουκρανό διαιτητή ο Ολυμπιακός έχει 4/4 φέτος και ανάμεσα στις νίκες αυτές ήταν και εκείνη επί της Αναντολού Εφές στο πέμπτο ματς των προημιτελικών. Η ΤΣΣΚΑ έχει μία νίκη στο μοναδικό της παιχνίδι με τον συγκεκριμένο διαιτητή:

Ολυμπιακός-Τσεντεβίτα 79-77 (Κανονική περίοδος)
Ολυμπιακός-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 82-81 (Κανονική περίοδος)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές 90-71 (Top 16)
Σιένα-Ολυμπιακός 67-68 (Top 16)
Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 82-72 (Play offs)

Με τον Όλεγκς Λάτισεβς ο Ολυμπιακός έχει υποστεί δύο οδυνηρές ήττες, αμφότερες από την Αναντολού Εφές, μία στην πρώτη φάση και μία στα play offs, αλλά έχει και την πολύ σημαντική νίκη επί της Χίμκι στο φινάλε του Top 16. Σε αγώνες του 33χρονου Λετονού ρέφερι η ΤΣΣΚΑ έχει δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Κάχα Λαμποράλ:

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 98-72 (Κανονική περίοδος)
Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 75-78 (Κανονική περίοδος)
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 82-71 (Top 16)
Ολυμπιακός-Χίμκι 79-70 (Top 16)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κάχα Λαμποράλ 89-78 (Play offs)
Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 74-73 (Play offs)

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x