Κώστας Νικολακόπουλος

Δύο χρόνια «ίδια» κλήρωση στο Κύπελλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την ιδιαιτερότητα των κληρώσεων του Κυπέλλου πέρσι και φέτος!

• Έγινε λοιπόν η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου-αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσε να περιμένει η ΕΠΟ να κάνει την κλήρωση την άλλη εβδομάδα, αφού εκκρεμούν κάποιες ρεβάνς.

• Τέλος πάντων, αυτό που πρόσεξα η, μάλλον που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε μία ίδια που λέει ο λόγος κλήρωση!

• Πέρσι ήταν η μοναδική σεζόν μετά από χρόνια, που και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είχαν περάσει στα προημιτελικά, στους 8 της διοργάνωσης. Πώς τα έφερε έτσι η κλήρωση και δεν κληρώθηκαν μεταξύ τους! Έπεσαν ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ με τον Ηρακλή κι ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

• Φέτος, αν περάσει κι ο Ολυμπιακός τον Άρη (η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟ ήδη είναι και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση κι ο ΠΑΟΚ έχει περάσει και τυπικά), τότε θα έχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τις τέσσερις μεγάλες ομάδες στα προημιτελικά. Έως εδώ, όλα οκέϊ.

• Το παράξενο είναι που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν κληρώνονται μεταξύ τους! Παίζουν με τις υπόλοιπες ομάδες. Απλά αλλάζουν παρτενέρ σε σχέση με πέρσι! Ο Ολυμπιακός δεν παίζει με τον Αστέρα, αλλά με τον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει με τον Ατρόμητο, αλλά με τον Αστέρα! Η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ η, τον Πλατανιά κι ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

• Λες και κάποιο αόρατο χέρι (εννοώ την θεά τύχη για να μην παρεξηγηθώ) θα ήθελε να φτάσουν κι οι τέσσερις μεγάλοι στα ημιτελικά και να γίνουν τότε τέσσερα μεγάλα ντέρμπι. Και βέβαια να προκύψει τελικός-ντέρμπι.

• Όλα αυτά σε πλήρη αντίθεση με το λίγο μακρινό πια 2011, όταν στα προημιτελικά είχαν πέσει μεταξύ τους Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

• Για να δούμε, όμως, τι θα γίνει φέτος. Γιατί πέρσι που είχαμε την «ίδια» κλήρωση με φέτος κάποιος την πάτησε στη φάση των 8, ο Παναθηναϊκός, με τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x