Stoiximan Super League

Δυσφορία ΠΑΟ για Κλουκίνα!

Μπορεί η αστυνομία να έκανε λόγο για επίθεση αγνώστων στο βαν της Nova, ωστόσο ο πρόεδρος της πειθαρχικής, Χαρίλαος Κλουκίνας κάνει λόγο για οπαδούς του ΠΑΟ και προκάλεσε δυσφορία στους ανθρώπους του.

Οι εκθέσεις για τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, μετά το ματς με τον ΟΦΗ, συνεχίζονται και σήμερα προέκυψαν νέα δεδομένα. Ενώ, αρχικά, η αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν λόγο για επίθεση αγνώστων στο βαν της Nova και στα όσα απαράδεκτα συνέβησαν, ο πρόεδρος της πειθαρχικής Χαρίλαος Κλουκίνα κάνει λόγο, στην έκθεσή του, για οπαδούς του «τριφυλλιού». Κάτι που προκαλεί απορία και δυσφορία, όπως γράψαμε και παραπάνω, στους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα από τους «πράσινους» τονιζόταν ότι: «Ως κατήγορος και δικαστής μαζί προαποφασίζει ότι οι άγνωστοι κατά παρατηρητή και αστυνομία που επιτέθηκαν στο βαν είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Τον καλούμε πριν δικάσει να μας στοιχειοθετήσει από πού προκύπτει ότι είναι φίλαθλοί μας οι συγκεκριμένοι, άγνωστοι σε όλους τους εμπλεκόμενους, δράστες».

Η επίμαχη παράγραφος είναι η εξής: «Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νόβα και επιτέθηκαν σε όχημά και στους επιβαίνοντές του. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό η οποίας τελικώς εξερράγη εκτός διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλοτσιά.
Στη συνέχεια δεύτερος φίλαθλος της εγκαλούμενης εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x