Γ' Εθνική

Δύσκολα ο Καραγκιολίδης

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και την Τετάρτη στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Φώτης Καραγκιολίδης. Άλλα τρία προβλήματα για Δέλλα εν όψει Κηφισιάς. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στη Ριζούπολη εξέδωσε η «Ένωση».

Οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν υποχώρησαν και ο Φώτης Καραγκιολίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Δεδομένου ότι οι μέρες περνούν και ο αγώνας της Κυριακής με την Κηφισιά στη Ριζούπολη πλησιάζει (17:00) οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα λιγοστεύουν.

Ο «Κολοσσός» έχει άλλα τρία προβλήματα, δύο για τη θέση του σέντερ φορ. Εκτός εδώ και καιρό είναι ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς, ενώ συνεχίζει θεραπεία μετά τον τραυματισμό του στη σπονδυλική στήλη ο Βασίλης Τσεβάς και αμφότεροι είναι εκτός πλάνων. Παράλληλα ατομικό συνεχίζει κάνει ο Ρομπέρτο Κάτσικας.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το προσεχές παιχνίδι, όπου αν δεν ηττηθεί εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στη Football League, θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 17:00.

Τα εισιτήρια για Ριζούπολη

Η ΑΕΚ θα παίξει στη… γειτονιά της, το γήπεδο της Ριζούπολης, και θα νιώσει σαν στο σπίτι της, αφού έχει εξασφαλίσει πολλά εισιτήρια κι αναμένεται πολύς κόσμος στις κερκίδες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διάθεσή τους:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι παραλάβαμε τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Κηφισιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/4 στις 17:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 15 και 20 ευρώ (θύρα επισήμων)

Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί από τα εξής σημεία εξυπηρέτησης :

• τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), από την Τετάρτη 23/04 έως και την Παρασκευή 25/04 από τις 12.00 έως τις 17:00
• εκδοτήριο στο γήπεδο της Ριζούπολης, Παρασκευή 25/04 και Σάββατο 26/04 από τις 10:00 έως τις 17:00

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Ριζούπολης θα λειτουργήσουν από τις 14:30 έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x