Ελλάδα

Δύσκολα ο Παπαπέτρου, βλέπει και Τολιόπουλο

Η επιστροφή του Γιάννη Παπαπέτρου στο Τέξας είναι το πιθανότερο σενάριο. «Βλέπει» Αγραβάνη, αλλά και τον νεαρό Τολιόπουλο από τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός.

Λίγες είναι-με τα υπάρχοντα δεδομένα-οι πιθανότητες να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Παπαπέτρου. Η πρόταση που έχει γίνει στον 19χρονο φόργουορντ δεν τον ικανοποιεί στο βαθμό που θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το κολέγιο του Τέξας για να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη. Αν δεν υπάρξει νέα προσέγγιση από τους «ερυθρόλευκους», ο παίκτης θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ και το θέμα θα κλείσει οριστικά.

Οι Πειραιώτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ανέβουν πάνω από το 1,2 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, που έχουν προσφέρει, θεωρώντας πως πρόκειται ήδη για εξαιρετική προσφορά για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει ακόμη επαγγελματικό μπάσκετ και δεν έχει δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Βλέπει... Πλατεία

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα τον Δημήτρη Αγραβάνη. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει πρόταση στον Πανιώνιο για τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ, που δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αρέσει από τους Νεοσμυρνιώτες. Στα υπόψη των πρωταθλητών Ευρώπης είναι και ο 17χρονος πλέι μέικερ Βασίλης Τολιόπουλος (1,85μ.), μέλος της Εθνικής Εφήβων με την οποία στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε 3,4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 11,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Όλα, φυσικά, θα εξαρτηθούν, από τις απαιτήσεις του ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού. Σημειώνεται, δε, πως Αγραβάνης και Τολιόπουλος δεν προορίζονται για τον βασικό κορμό του Ολυμπιακού, αλλά αν αποκτηθούν θα αποτελούν επενδύσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x