Stoiximan Super League

Δυσκολεύει για Μπουγαΐδη

Ούτε σήμερα γυμνάστηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης και η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Απών από την προπόνηση η Μητρόπουλος. Με τη Νέων ο Παυλής.

Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα τη Δευτέρα. Ο νεαρός αμυντικός έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στα πλευρά και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς στους Ζωσιμάδες. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα τον αντικαταστήσει ο Κώστας Τσούπρος, καθώς εκτός πλάνων είναι ο Γιάγκο Φερνάντες μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Παύλος Μητρόπουλος λόγω ενός απροόπτου. Ο μεσοαμυντικός της «Ένωσης» αποφασίστηκε να γυμναστεί μόνος του για να μη χάσει την προπόνηση.

Με τους Νέους ο Παυλής

Ο Μιχάλης Παυλής προπονήθηκε κανονικά, αλλά προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ζήτησε να παίξει με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ το Σάββατο στα Γιάννενα. Με την Κ20 θα παίξουν επίσης οι Γροντής, Κουρέλλας, Νικολιάς, Κ. Βλάχος και Μοσχονάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x