Πόλο

Δυσκολεύει η πρόκριση για Βουλιαγμένη

Δύσκολα θα προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας πόλο των γυναικών η Βουλιαγμένη, η οποία έχασε με 9-10 από την Κίνεφ Κίρισι στον Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη έχασε με 9-10 από την Κινεφ Κίρισι στον Πειραιά, στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και δυσκόλεψε την πρόκριση στην τετράδα, ενόψει της ρεβάνς της Μόσχας στις 11 Μαρτίου.

Το παιχνίδι δεν κύλησε καλά από την αρχή για τις παίκτριες του Κώστα Δήμου, οι οποίες βρέθηκαν από την αρχή να «κυνηγούν» το σκορ, δεχόμενες εύκολα γκολ.

Οι Ελληνίδες «ξύπνησαν» στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας μερικά κρίσιμα γκολ στο 5-2 υπέρ των Ρωσίδων. Η ομάδα του Αλεξάντερ Ναρίτσα, όμως, κράτησε τη σπουδαία νίκη.

Κορυφαία για τις Ρωσίδες η Προκοφίεβα με 4 γκολ, ενώ από πλευράς ΝΟΒ η Ρουμπέση πέτυχε 3 γκολ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρσης, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως: «Δεν πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα ήταν ευνοϊκό για μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να καλύψουμε το ένα γκολ της ήττας μας στη ρεβάνς, εφόσον θέλουμε να περάσουμε. Αμυντικά, σε γενικές γραμμές, ήμασταν καλοί, αλλά και λίγο άτυχοι, ενώ στην επίθεση ήμασταν κακοί στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως, στη συνέχεια, βρήκαμε ρυθμό. Δεν κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Θα ήθελα μία καλύτερη εμφάνιση. Ας ελπίσουμε ότι στη ρεβάνς θα είμαστε καλύτεροι, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».


Οκτάλεπτα: 2-3, 0-1, 4-3, 3-3

ΝΟΒ: Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 1, Ξενάκη 1, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 2, Διαμαντοπούλου 1

ΚΙΝΕΦ: Προκοφίεβα 4, Σιμάνοφκ 1, Κρίμερ 2, Σοροκίνα 1, Κοριάκοβα 1, Ιβάνοβα 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x