Αγγλία

Δυσκολεύει του Αμπέντ

Βρετανική ιστοσελίδα εκτιμά ότι ο Αμπέντ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη Νιούκαστλ μετά από κολακευτικές δηλώσεις του τεχνικού της για τον Αλγερινό.

«Αγκάθια» στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μεχντί Αμπέντ.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Νιούκαστλ σε τοπική εφημερίδα της αγγλικής πόλης έπλεξε το εγκώμιο του Αλγερινού άσου μετά από τις εμφανίσεις στην αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Τα πήγε καλά. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι μαζί του», τόνισε ο Άλαν Πάρντιου και συνέχισε:

«Από όλους του παίκτες που δώσαμε δανεικός, μπορώ να πω ότι ίσως να είναι και ο πιο επιτυχημένος την σεζόν που τελείωσε. Έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση πια. Είναι ένα καλό παιδί με σωστή νοοτροπία και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτόν», τόνισε ο Πάρντιου.

Αυτό που ενδεχομένως να προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αμπέντ, διαφοροποιώντας την θέση που είχε εκφράσει ότι για τη νέα αγωνιστική σεζόν δεν υπολογίζει σε κανέναν παίκτη ο οποίος είχε δοθεί δανεικός.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα στη συνέχεια των δηλώσεων του Πάρντιου. Υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Αμπέντ να είναι από τους παίκτες που θα πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγγλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x