Europa League

Δώνης: «Δεν τα παρατήσαμε»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν παράτησε την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόφεν στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, μετά την ισοπαλία στο «Φίλιπς Στάντιον» κόντρα στην ολλανδική ομάδα.

Ο νεαρός μέσος των «πράσινων» τόνισε πως όλοι προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, πιστεύει πως τα θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια θα μπορέσουν να φέρουν την πρόκριση, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και υποσχέθηκε προσπάθεια για να έρθουν οι τρεις βαθμοί στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε όλοι πάρα πολύ. Δώσαμε τα πάντα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θα τα παρατήσουμε και τα είδατε. Είπαμε ότι συμβαίνουν λάθη στο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορούμε να "πετάμε στα σύννεφα" μετά από μία ισοπαλία. Σιγά – σιγά, με τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πιστεύουμε στην πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ήταν και αγωνιστικό και ψυχολογικό το πρόβλημα, αλλά σιγά – σιγά θα το αλλάξουμε με τη σκληρή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό παιχνίδι το επόμενο με την Αϊντχόφεν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα ματς που μεσολαβούν μέχρι τότε.

Μακάρι να μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους στο "Καραϊσκάκης", αλλά μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και να κάνω όλα όσα μου ζητάει στο γήπεδο ο προπονητής μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x