Stoiximan Super League

Δώνης: «Είναι μόνο στην αρχή ο Χρήστος…»

Σίγουρος ότι ο Χρήστος Δώνης έχει πολλά να δώσει στο άμεσο μέλλον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο πατέρας και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να καθιερώνεται στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Δώνης.

Ο νεαρός χαφ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου και κάνει τον πατέρα του υπερήφανο, καθώς και ο Γιώργος Δώνης είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Για την πορεία του διεθνούς μέσου μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εκτιμά ότι ο παίκτης έχει τα φόντα για να πετύχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην εφημερίδα «Η Πράσινη»

Για την εξέλιξη του γιου του, Χρήστου:

«Νομίζω πως πρόκειται για τη φυσιλογική εξέλιξη των πραγμάτων όταν μιλάμε για ένα τόσο νέο παιδί. Το περιβάλλον στο οποίο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο. Οι βάσεις μπήκαν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Στη φετινή του πρόοδο είναι σημαντικό και το γεγονός ότι τον πιστεύει πολύ και ο Γιάννης Αναστασίου».

Για τα στοιχεία που έχει βελτιώσει:

«Ο περσινός χρόνος που πήρε τού έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που όταν αισθάνεται καλά κι άνετα εκεί που βρίσκεται γίνεται και πιο δυνατή προσωπικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι έχει αρχίσει να γίνεται δυνατός και έχει αυτοπεποίθηση. Γιατί τα τεχνικά προσόντα πάντα υπήρχαν. Είναι ακόμα στην αρχή όμως. Έχει πολλά να δώσει»

Για το πώς αισθάνεται που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό:

«Όταν έπαιζε τα πρώτα χρόνια δεν το πίστευα. Όχι γιατί δεν το άξιζε, αλλά γιατί είχα δεθεί με το σύλλογο. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Πλέον βλέπω ότι έχει την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερες παραστάσεις, παίζοντας στην Ευρώπη και σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Αυτές θα τον κάνουν και καλύτερο παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x