Betmasters

Δώρα γενεθλίων για Ολυμπιακό και Τσέλσι

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τις νίκες «ερυθρόλευκων» και Λονδρέζων και τις αντίστοιχες προκρίσεις τους σε Κύπελλο Ελλάδας και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα.

Και στα δύο παιχνίδια των φαβορί – που την Τρίτη 10 Μαρτίου συμπλήρωσαν 90 χρόνια ύπαρξης ο Ολυμπιακός κι 110 η Τσέλσι – υπάρχουν ξεκάθαρες παράμετροι που τους δίνουν αβαντάζ. Στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας η Ένωση θα μπορούσε να είχε κάνει στο Φάληρο ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από το 1-1 του πρώτου προημιτελικού. Εκεί θα συζητούσαμε σε άλλη βάση. Πλέον, ο Ολυμπιακός της μίας κατηγορίας πιο πάνω (τεράστια ιστορία των δύο συλλόγων, μα δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δεδομένη απόσταση) παρατάσσεται για ένα αποτέλεσμα και όχι δύο.

Εμπειρικά, αυτές οι ομάδες του ενός στόχου σε τέτοια ματς πανηγυρίζουν στο τέλος. Συν τοις άλλοις, η ΑΕΚ είναι ελαφρώς πιο κουρασμένη από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αποτοξινώθηκαν αγωνιστικά τις τελευταίες δεκατέσσερις ημέρες. Μετά το 2-2 με την Ντνίπρο και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, που πιστοποίησε την κακή τους κατάσταση, βρήκαν το χρόνο από τις δύο αναβολές (για διαφορετικούς λόγους) αγώνων τους ν΄ ανασυγκροτηθούν. Η διακοπή αυτή λειτουργεί πάντοτε υπέρ των ομάδων που είναι ντεφορμέ.

Όντως το γεμάτο «ΟΑΚΑ» είναι ένα γεγονός υπέρ της ΑΕΚ, στο οποίο ελλοχεύει ο κίνδυνος λόγω πρωτόπειρου ρόστερ (σε τέτοια ατμόσφαιρα) να μην υπάρξει σωστή διαχείριση. Πέραν τούτου είναι και θέμα διαχείρισης: Οι «κίτρινοι» κατέβηκαν στο Φάληρο σαν αουτσάιντερ, εξέπληξαν με την παρουσία του και πήραν μεγάλο σκορ. Τώρα προβάλουν, λόγω 1-1 και κόσμου, κάτι μεταξύ οριακού και καθαρού φαβορί. Δεν είναι έτσι… Παρά την απουσία του Μήτρογλου και τα «πειράματα» Περέιρα στην ενδεκάδα που αναμένονται, ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του παίζουν πολλά περισσότερα στη ρεβάνς.

Φαίνεται κι από την επιλογή του Βίτορ Περέιρα να χρησιμοποιήσει τον Ρομπέρτο βασικό γκολκίπερ και όχι τον Μέγιερι που παίζει στο Κύπελλο! Το «διπλό» σε τιμές κοντά στο 2,00 παίζεται, ενώ η ΑΕΚ σε αποδόσεις κάτω του 4,00 όχι. Όσον αφορά το Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το τι θα ποντάρουμε αρχίζει να γίνεται κατανοητό από τους περυσινούς δύο προημιτελικούς στη διοργάνωση. 3-1 το σκορ στο Παρίσι, 2-0 στο Λονδίνο. Δεν μπόρεσαν οι Γάλλοι να εκμεταλλευτούν ένα τέτοιο αποτέλεσμα, στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Φέτος, που οι «μπλε» είναι καλύτεροι, πώς ν΄ απειληθούν;

Τα πρόσωπα στους πάγκους, επίσης, βγάζουν νικήτρια ομάδα: Μουρίνιο εναντίον Μπλαν! Ο Πορτογάλος έχει καλό ποσοστό επιτυχίας σε τέτοια ματς. Γι΄ αυτά ζει! Στην προκειμένη περίπτωση η Τσέλσι έχει το 1-1 του «Παρκ ντε Πρενς» και περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, σε σχέση με την Παρί η οποία έχει δώσει σερί αγώνες μέσα στον Μάρτιο. Αν είναι ok και ο Μάτιτς οι Άγγλοι είναι, ουσιαστικά, πλήρεις, ενώ για τους Παριζιάνους απουσιάζει ο Μόουρα εδώ και καιρό. Ο «άσος» των Λονδρέζων είναι η πρόταση, με δευτερεύουσα τον αντίστοιχο από το 45λεπτο σε δυάδα με τον Ολυμπιακό από ημίχρονο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)
125. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2 (1,90)
129. ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1 (1,90)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)
125. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2 Η – 2 Τ (3,10)
125. ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1 Η – 1 Τ (3,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x