Επικαιρότητα

Δωρεά εφοπλιστών για την ανακαίνιση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για αναβάθμιση των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού σε όλη τη χώρα, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έκανε μια ακόμα δωρεά.

Η σχετική σύμβαση για την ανακαίνιση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, υπογράφηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρο Βενιάμη. Η νέα δωρεά εντάσσεται στη στρατηγική συνεργασίας που έχει αναπτύξει το Υπουργείο με όλους τους φορείς της ναυτιλιακής κοινότητας, επ’ ωφελεία τόσο της ναυτικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όσο και της ναυτεργασίας.

Σύμφωνα με τη σύμβαση δωρεάς, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αναλαμβάνει την πλήρη επισκευή και ανακαίνιση του συνόλου των κτιριακών εγκαταστάσεων της Α.Ε.Ν. Ύδρας, μέσω εκτεταμένων εργασιών όπως η επισκευή σκυροδεμάτων και στοιχείων φέροντος οργανισμού διοικητηρίου και κυρίως κτιρίου, η στεγανοποίηση δωμάτων, καθώς και η επισκευή και συντήρηση όλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x