Δελτία Τύπου

«Δώσε πάσα στην κοινωνία»

Για το All Star Game που σκοπό έχει τη συλλογή τροφίμων για τις οικογένειες ανέργων και απόρων μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας.

Φιλανθρωπικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα «Δώσε πάσα στην κοινωνία» οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου (24/4, 19:00) ανάμεσα σε βετεράνους αθλητές μπάσκετ και πολιτικούς από την ομάδα της Βουλής. 

Σκοπός του All Star Game είναι να μαζευτούν τρόφιμα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

«Όποιος έρθει στον αγώνα θα πρέπει να έχει μαζί του μία μικρή σακούλα τρόφιμα που αντέχουν στο χρόνο. Ο αγώνας All Star μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στο 1ο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου (24 Απριλίου, 19:00) με σκοπό να βοηθηθεί το κοινωνικό παντοπωλείο, του οποίου στόχος είναι να βοηθήσει τις οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Αναμένουμε μετά το τέλος του αγώνα να έχουμε μαζέψει πάνω από δύο τόνους τρόφιμα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω του βετεράνους αθλητές μπάσκετ που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, αλλά και τους πολιτικούς από την ομάδα της Βουλής.
Ακόμη, σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε τα μικρά παιδιά και να στείλουμε σε όλους το κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης. Η συνεισφορά όλων μας και η στήριξη των ευπαθών ομάδων μπορεί να βελτιώσει το πρόβλημα και να διαπιστώσουν ότι αυτοί που έχουν ανάγκη δεν είναι μόνοι τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x