Betmasters

Έ-Χ-ει την ισοπαλία ο Ολυμπιακός

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την ισοπαλία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουβέντους, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κακή συγκυρία για την ελληνική ομάδα έχει να κάνει με την ήττα της «Βέκια Σινιόρα» από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σ΄ ένα ματς κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία, οι Ιταλοί έχασαν με 1-0 και πλέον με τις τέσσερις ομάδες του πρώτου γκρουπ να έχουν από τρεις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές όλα είναι ανοιχτά. Η Γιουβέντους θα έρθει στο Φάληρο για τη νίκη, ειδικά μετά την κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σασουόλο.

Με το αποτέλεσμα αυτό η αήττητη, στο Καμπιονάτο, «Γηραιά Κυρία» έδωσε δικαιώματα ν΄ αρχίσει η κριτική στον Μαξ Αλέγκρι και να εκκινήσουν οι διαδικασίες σύγκρισης με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Αλέγκρι προτιμά να διασφαλίζει πρώτα το «μηδέν» και στη συνέχεια να βρίσκεται η δίοδος προς τη νίκη. Είναι συντηρητικός κι αυτό έχει ως συνέπεια η Γιουβέντους να μην «σκοτώνει» εύκολα κανέναν αντίπαλο. Σαφέστατα και η ικανότητα του Πογκμπά να πατά αντίπαλη περιοχή, η εκτελεστική δεινότητα του Τέβες και η φοβερή φόρμα του Μπονούτσι είναι οι κυριότεροι «εχθροί» του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Μίτσελ είναι διαφορετική εντός έδρας: Πάντα το «Καραϊσκάκης» την ανέβαζε επίπεδο, αλλά φέτος αυτό φαίνεται πολύ. Ακόμη και στο «Παγκρήτιο» δυσκολεύτηκε να κερδίσει, με 3-2, τον Εργοτέλη με τα προβλήματα στα μετόπισθεν και στα χαφ να είναι εμφανή. Ο Ισπανός τεχνικός έχει μάθει πώς είναι πιο αποτελεσματικό, ακόμη και σε εντός έδρας παιχνίδια, να επιτίθεται η ομάδα του λελογισμένα. Πέρυσι η Παρί έδωσε ένα καλό μάθημα στον Ολυμπιακό, που φέτος ήταν εξαιρετικός τακτικά με την Ατλέτικο: Της έδωσε την μπάλα, οι Ισπανοί δεν γνώριζαν τι να την κάνουν με αποτέλεσμα το τελικό 3-2 να έρθει με τους γηπεδούχους να έχουν λιγότερη κατοχή μπάλας!

Σούπερ ευχαριστημένος θα είναι αυτός ο Ολυμπιακός με την ισοπαλία και θα κάνει μέγα λάθος αν δεν παίξει γι΄ αυτή. Η Γιουβέντους, με τον τρόπο που αγωνίζεται, δεν μπορεί να διαλύσει την ελληνική ομάδα στην έδρα της. Επομένως δεν συμμερίζομαι τις πτωτικές τάσεις του «διπλού». Από την άλλη και ο Ολυμπιακός δεν πείθει πώς μπορεί να τιθασεύσει ένα σύνολο ποιοτικότερο σαν τη Γιούβε. Στο τέλος μία ισοπαλία πιθανώς να έχει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός θα είναι αήττητος στο Φάληρο με Ατλέτικο και Γιουβέντους και οι Ιταλοί θα έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια για να πάρουν την πρόκριση.

Συμπληρωματικά με την ισοπαλία θα επιλέξουμε δύο ακόμη στοιχήματα, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Αν κυλήσει το παιχνίδι όπως το πιστεύουμε, τότε υπάρχουν πιθανότητες. Η ισοπαλία και στο ημίχρονο και στο τέλος ανεβάζει το 3,25 σε απόδοση 5,00. Ένα καλό στήριγμα τού «Χ» θα είναι να μην μπει γκολ νωρίς και ειδικά να μην προηγηθεί η φιλοξενούμενη, που διαθέτει στη συνέχεια το μηχανισμό να κρατήσει αυτό που θέλει. Η άμυνα του Ολυμπιακού προδιαθέτει για Over, όμως αυτό είναι ματς ξεχωριστής αντιμετώπισης κι ο Μίτσελ θα κοιτάξει να θωρακίσει την αμυντική λειτουργία, γνωρίζοντας πώς υπάρχουν παίκτες απέναντι που χρειάζονται… μισή φάση για να την κάνουν γκολ. Συμπεραίνω πώς το 0-0 θ΄ αποτελέσει την επιδίωξη του Ισπανού.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
177. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Χ (3,25)
177. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Χ Η – Χ Τ (5,00)
177. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Α. Σ. 0-0 (8,00)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x