Viral

Έβγαλε το δόντι της κόρης του με… ακόντιο! (video)

Ρεκόρ πάνω από 70 μέτρα έχει στο ακόντιο ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Δέκαθλο, Μπράιαν Κλέι, αλλά δεν χρειάστηκε να το πλησιάσει καν όταν το χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει με αυτό το δόντι της κόρης του!

Δεν εξηγείται αλλιώς… Ο Μπράιαν Κλέι μικρός έβλεπε πολλά καρτούνς και έχει υιοθετήσει ανάλογη στάση ζωής. Χρυσός Ολυμπιονίκης στους Αγώνες στο Πεκίνο, ασημένιος στην Αθήνα, ο Αμερικανός δεκαθλητής έχει αποσυρθεί πια από τους στίβους, αλλά ακόμη δεν δείχνει να μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή του… συνταξιούχου.

Όπως μαρτυρά και το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο twitter, δεν χάνει καμία μα καμία ευκαιρία στο να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του μερικά από τα ταλέντα που τον έφεραν στην κορυφή.

Όταν λοιπόν η μικρή του κόρη παραπονέθηκε πως κουνιέται το δοντάκι της, έβαλε το μυαλό του σε λειτουργία και αποφάσισε να της το αφαιρέσει με… ακόντιο. Μην φανταστείτε πως το χρησιμοποίησε ως τανάλια. Απλά το έδεσε από τη μια άκρη με ένα νήμα, το οποίο κατέληγε στο δόντι της μικρής.

Η συνέχεια απλή και λίγο-πολύ γνωστή για τον Κλέι. Μερικά μέτρα φόρα, ωραίο στυλ και… έφυγε το ακόντιο. Μαζί με αυτό και το δόντι της κόρης του που της αξίζουν συγχαρητήρια για την ηρεμία με την οποία αντιμετώπισε την κατάσταση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον μπαμπά της!




Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x