Επικαιρότητα

Έβρος: Άρπαξε το νοικοκυριό και... διέλυσε το σπίτι!

Σε βάρος του 32χρονου Έλληνα που ταυτοποιήθηκε σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας

Γυαλιά- καρφιά τα είχε κάνει σε ένα σπίτι το οποίο είχε διαρρήξει στις 21 Φεβρουαρίου σε ένα χωριό του Έβρου, ο άγνωστος -τότε- δράστης που είχε «σηκώσει» όλο το νοικοκυριό αρπάζοντας από το εσωτερικό του διάφορα είδη οικιακού εξοπλισμού και ένα γεωργικό μηχάνημα!

Δεν του έφταναν αυτά, όμως, αλλά προκάλεσε και μεγάλης έκτασης φθορές στο σπίτι. Έτσι, όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ορεστιάδας, σε βάρος του 32χρονου Έλληνα που ταυτοποιήθηκε σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Η προανάκριση που συνεχίζεται, ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.

*** πάνω από τρία χρόνια πέρασαν για να εξιχνιαστεί η διάρρηξη που έγινε στις 20 Απριλίου του σε μια μονοκατοικία στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας , από την οποία είχαν κλαπεί κοσμήματα, ένας υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή και κινητά τηλέφωνα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζηρού και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, αφορά έναν 35χρονο Αλβανό για τον οποίο εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x