Χάντμπολ

Έδειξε βελτιωμένη η Εθνική χάντμπολ

Έστω και αν έχασε με 21-29 από την Τυνησία, η Εθνική χάντμπολ έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους φιλικό την Τρίτη.

Η Εθνική χάντμπολ έχασε με 21-29 από την Τυνησία στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό ματς που διεξήχθη στην Τύνιδα, όμως έδειξε καλύτερα στοιχεία σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους τερματοφύλακες Κώστα Τσιλιμπάρη και Κώστα Γουργούμη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γραμματικός, τόνισε πως: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν εδώ. Εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια τους, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές θα είναι στη διάθεση της Εθνικής στη διάρκεια της χρονιάς για να δουλέψουμε ομαδικά, αλλά σίγουρα θα πρέπει ο καθένας να βελτιωθεί και ατομικά.

Γενικά, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή που σε τρεις ημέρες φεύγει για το Ρίο. Σήμερα, είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο με λάθη και πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα. Παρά τη διαφορά, είχαμε ένα καλό 15λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε με τα παιδιά ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Παίξαμε καλά στην άμυνα, τρέξαμε και μειώσαμε το σκορ. Το συμπέρασμα από τους δύο αγώνες είναι ότι είμαι θετικά προβληματισμένος».

Το βράδυ της Παρασκευής, η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x