Τένις

«Έδειξε» γιατί είναι κορυφαίος o «Νόλε»

Παρά το σοκ στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε με bagel, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Τόμας Μπελούτσι και να επιβεβαιώσει έναν φοβερό προημιτελικό κόντρα στο Ράφα Ναδάλ.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, όπως και στην πρεμιέρα του με τον Στεφάν Ρομπέρ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε και κόντρα στον Τόμας Μπελούτσι.

Ο Σέρβος ήταν αγνώριστος στο πρώτο σετ και το έχασε με bagel (6-0), κάτι τέτοιο που είχε να συμβεί από τον Αύγουστο του 2012 όταν είχε χάσει στον τελικό του Σινσινάτι απ΄τον Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ (6-0,7-6).

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου «έδειξε» την εικόνα που μας έχει συνηθίσει, καθώς στο δεύτερο σετ, ήταν πιο επιθετικός δεν απειλήθηκε απ΄ τον Βραζιλιάνο και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση παίρνοντας το δεύτερο σετ με 6-2.

Στο τρίτο σετ ο «τζόκερ» κατάφερε να πάρει γρήγορα το πρώτο game και να φτάσει στη συνέχεια σε break, με τον No. 37 στον κόσμο, Μπελούτσι να μην μπορεί να «σπάσει» το σερβίς του Σέρβου, ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή του μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά αγώνα.

Όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα «πέφτουν» στον προημιτελικό του Masters 1000 της Ρώμης μεταξύ του Τζόκοβιτς και του Ναδάλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17:00 στο κεντρικό court. Oι δυο τους θα συναντηθούν για 49η φορά, με τον Σέρβο να μετρά έξι νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια, έχοντας να χάσει απ΄ τον τελικό του Γαλλικού Όπεν το 2014.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x