Ισπανία

Έδειξε… οίκτο η Μπαρτσελόνα (video)

Αν ήθελε, θα μπορούσε να βάλει πέντε και δέκα. Η Μπαρτσελόνα, όμως, αρκέστηκε στο 3-1 κόντρα στην εθνική Μαλαισίας. Δεύτερο γκολ με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» ο Νεϊμάρ.

Ολοκληρώθηκε το tour της Μπαρτσελόνα στην Ασία. Μετά το 7-1 κόντρα στην εθνική Ταϊλάνδης, αυτή τη φορά οι Καταλανοί έδειξαν περισσότερο «οίκτο» απέναντι στην αντίστοιχη της Μαλαισίας, της οποίας επικράτησαν 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Φάμπρεγας, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα επτά λεπτά αργότερα με τον Γιαχιάι (ή κάπως έτσι, το όνομα είναι απίστευτα δύσκολο). Ωστόσο πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ανέλαβε δράση ο Νεϊμάρ. Αφού λοιπόν έκανε εξαιρετικό «τσίμπημα» στη μπάλα, στη συνέχεια πλάσαρε με εξίσου ωραίο τρόπο για το εκ νέου προβάδισμα των «μπλαουγκράνα».

Το τελικό σκορ για τους παίκτες του Τάτα Μαρτίνο διαμόρφωσε στο 75’ ο Πικέ, ο οποίος κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα και έκανε πλασέ… αλά επιθετικού.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές (63’ Πίντο), Ντάνι Άλβες(45’ Μοντόγια), Πικέ (82’ Μπαρτρά), Μασεράνο (80’ Μπανιάκ), Ζόρντι Άλμπα (45’ Αντριάνο), Τσάβι (63’ Αντριάνο), Μπουσκέτς (63’ Σονγκ), Φάμπρεγας (82’ Ντονγκού), Αλέξις Σάντσες, Νεϊμάρ (45’ Τέγιο), Ινιέστα (63’ Ντος Σάντος)



Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x