WRC

«Έδεσε» την κορυφαία τριάδα

H Volkswagen ανανέωσε τη συνεργασία της με Οζιέ, Λάτβαλα και Μίκελσεν για το επόμενο πρωτάθλημα του WRC.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και η Volkswagen δεν είχε κανέναν λόγο να «χαλάσει» την τριάδα που της χάρισε φέτος δια περιπάτου τον τίτλο στους κατασκευαστές στο WRC.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία της ομάδας με τους Σεμπαστιάν Οζιέ, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και Αντρέας Μίκελσεν ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τους τρεις πρώτους οδηγούς στη φετινή βαθμολογία και τους ανθρώπους που την τελευταία διετία χάρισαν στην ομάδα 20 νίκες και 18 θέσεις στο πόντιουμ στους 24 αγώνες που έγιναν.

«Η ανανέωση αυτή ήταν ένα λογικό βήμα. Είμαστε στην καλύτερη ομάδα, με το καλύτερο αυτοκίνητο και δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Οζιέ, που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί επιτυχώς τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

«Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτή την ομάδα σαν οδηγός. Μου παρέχει όλα όσα χρειάζομαι για να διεκδικώ τίτλους και νίκες και είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει», πρόσθεσε ο Λάτβαλα.

«Τρέχοντας ξανά δίπλα στον Οζιέ και τον Λάτβαλα μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε την κοινή μας εξέλιξη», είπε ο Μίκελσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x