Βόλεϊ

«Έδεσε» τον αρχηγό ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ντίμα Φιλίποφ . «Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά», δήλωσε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων.

Δεν το κουνάει ο αρχηγός!

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του για την επόμενη σεζόν με τον Ντίμα Φιλίποφ και αυτός δεν έκρυψε τη χαρά του, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x