WRC

Εντυπωσίασε το αφεντικό του ο Κούμπιτσα

Την πεποίθηση ότι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα έχει την ικανότητα να διεκδικήσει νίκες στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, εξέφρασε το αφεντικό της M-Sport, Μάλκολμ Γουίλσον.

Τα χέρια του τρίβει με ικανοποίηση το αφεντικό της M-Sport για την επιλογή του να φέρει στην ομάδα του τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Ο Μάλκολμ Γουίλσον χαρακτήρισε εξαιρετική την απόδοση του Πολωνού οδηγού στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές του Μόντε Κάρλο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Κούμπιτσα έχει τη δυνατότητα να πάρει νίκες τη φετινή σεζόν.

«Ο Ρόμπερτ είναι εκπληκτικός. Το να πάει στο Μόντε Κάρλο και να βρεθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης κάνει το ντεμπούτο του εντυπωσιακό περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου που έχει έρθει στην ομάδα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, αλλά ήταν η διαφορά που δημιούργησε, ιδιαίτερα στη δεύτερη ειδική και με τις συνθήκες που υπήρχαν», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, ο οποίος στη συνέχει αναφέρθηκε στην έξοδο του Πολωνού οδηγού:

«Έκανε λάθος, αλλά ήταν και άτυχος. Πραγματικά πιστεύω ότι έχει δυνατότητες για να διεκδικήσει τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x