Αγγλία

Έδωσε Σονγκ η Μπαρτσελόνα

Δανεικός για ένα χρόνο με την φανέλα της Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί ο Άλεξ Σονγκ που δεν βρισκόταν στα πλάνα της Μπαρτσελόνα. «Χαρούμενος που επιστρέφω στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε.

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ ο Άλεξ Σονγκ. Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος δεν στέριωσε στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είχε πρόβλημα να τον δώσει δανεικό στη Γουέστ Χαμ για την τρέχουσα σεζόν.

Το 2012 είχε αφήσει το Νησί και την Άρσεναλ για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα» έναντι περίπου 15 εκατ. ευρώ, αλλά έπαιξε μόλις 39 φορές στο πρωτάθλημα, αφού ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού.

Ελπίζει πλέον ο 26χρονος σε… γνώριμα λημέρια της Αγγλίας να ξαναπάρει τα πάνω του και να ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές του.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Αγγλία και θα παίξω για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που επιστρέφω στο Λονδίνο, σε ένα σύλλογο με φιλοδοξίες να χτίσει νέο γήπεδο και να γίνει μεγάλος. Είμαι ευτυχής που ανήκω σε αυτό το πρότζεκτ. Όσο ήμουν στην Ισπανία, έλεγα πως αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω για να γυρίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι υπήρχαν επιλογές για να παίξω σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο τέλος της ημέρας προτίμησα την Πρέμιερ. Μου ‘χει δώσει πολλά αυτό το πρωτάθλημα στο παρελθόν και θέλω να πετύχω ξανά», είπε στα πρώτα του λόγια ο Σονγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x