Επικαιρότητα

Έφαγε πόρτα ο Βαρουφάκης λόγω… γραβάτας

Η άρνηση του ‘Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, προς τις γραβάτες στάθηκε εμπόδιο στην είσοδό του σε ιδιωτικό κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε να ακολουθήσει τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα του Reform Club στο Λονδίνο μη φορώντας την απαραίτητη γραβάτα με αποτέλεσμα να του απαγορέψουν την είσοδο στο μαγαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times κατά τη διάρκεια της παραμονής του Γιάνη Βαρουφάκη στο Λονδίνο, ο πρώην καγκελάριος του Υπουργείου Οικονομικών της Βρετανίας, Λόρδος Λαμόντ θέλησε να του προσφέρει πρωινό στο Reform Club.

Ωστόσο δεν επετράπη η είσοδος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών στο μαγαζί λόγω του ότι δεν φορούσε γραβάτα. «Δεν δέχονται ότι η εθνική ενδυμασία του δεν είναι η γραβάτα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Λαμόντ. Έτσι χρειάστηκε να αλλάξει ο τόπος συνάντησής τους και πήγαν στο γωνιακό και λιγότερο επίσημο Sofitel.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης και η εντύπωση που έκανε ο λόγος του Γιάνη Βαρουφάκη στο Σίτι εξαιτίας του άψογου χειρισμού της αγγλικής γλώσσας.

Μαρίνα Μαντζαβινάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x