Επικαιρότητα

Εφτά αφροδισιακές τροφές που υπόσχονται να «βάλουν φωτιά» στο κρεβάτι σας

«Ξυπνήστε» τη λίμπιντό σας με αυτά τα θαυματουργά τρόφιμα

Το σεξ περνά από το στομάχι. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», για να ξυπνήστε τις σεξουαλικές σας ορμές δεν έχετε παρά να καταναλώνετε συγκεκριμένες τροφές, μπαχαρικά και καρυκεύματα, που ενεργοποιούν τη λίμπιντο.

Για παράδειγμα, με μοσχοκάρυδο, σκόρδο, πιπερόριζα, και μήλα ανακτάμε τις σεξουαλικές μας ορμές...

1. Τσίλι

Τρώγοντας τσίλι απελευθερώνονται στον οργανισμό φυσικές ουσίες που μας καθιστούν πιο ευαίσθητους στον πόνο και μας δημιουργούν ευφορία. Επιπλέον, ενισχύεται η ροή του αίματος στους βλεννογόνους ενεργοποιώντας παράλληλα την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το πιπέρι έχει παρόμοιο αποτέλεσμα.

2. Μοσχοκάρυδο: Κύριο δραστικό συστατικό του είναι μυρικετίνη, μία φλαβονόλη που εμπεριέχεται και στον μαιντανό, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση.

3. Σοκολάτα: Προκαλεί ευφορία. Εάν δεν έχετε διάθεση για σεξ , φάτε σοκολάτα.

4. Σκόρδο: Είναι γεγονός πως η μυρωδιά του δεν είναι ελκυστική . Ωστόσο, το σκόρδο ήταν γνωστό στους Ρωμαίους και τους Αιγύπτιους ως αφροδισιακό.

5. Πιπερόριζα: Τονώνει το πεπτικό και γενικότερα τον μεταβολισμό.

6. Βανίλια: Ένα μασάζ με λάδι βανίλιας διεγείρει την ερωτική μας επιθυμία.

7. Μήλο: Ο απαγορευμένος καρπός, είναι σύμφωνα με επιστημονική μελέτη, ένα από τα αφροδισιακά φρούτα. Όποιος τρώει περισσότερα μήλα, κάνει περισσότερο σεξ. Κι αυτό γιατί τα μήλα, όπως το κόκκινο κρασί και η σοκολάτα, εμπεριέχουν πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά. Αυτά ενισχύουν τη ροή του αίματος και κατά τη συνέπεια προκαλούν σεξουαλική διέγερση.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x