Επικαιρότητα

Έφτασαν στα σύνορα με Ι.Χ. κλεμμένο από τη Γερμανία

Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το πολυτελές αμάξι ήταν καταχωρημένο ως υπεξαιρεθέν από τις αρχές της Γερμανίας

Να περάσουν στην Τουρκία προσπάθησαν δύο αλλοδαποί που έφτασαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο με ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες, ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους καθώς συνελήφθησαν για την κλοπή του οχήματος.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν καταχωρημένο ως κλεμμένο και υπεξαιρεθέν από τις αρχές της Γερμανίας, ενώ και η άδεια κυκλοφορίας που τους έδειξαν οι επιβάτες ήταν πλαστή. Έτσι, ο 42χρονος από το Αζερμπαϊτζάν και ο 24χρονος Γερμανός συνελήφθησαν, ενώ το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε μαζί με το όχημα που θα επιστραφεί στη Γερμανία.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία και θα αποφασιστεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αν θα εκδοθούν στις γερμανικές αρχές.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x