Επικαιρότητα

Έφτασε η 2η έκδοση του στυλό… τρισδιάστατης εκτύπωσης

Επιτρέπει το σχεδιασμό αντικειμένων κυριολεκτικά… στον αέρα

Πριν μερικά χρόνια, 3 νεαροί παρουσίασαν το πρώτο στυλό τρισδιάστατης εκτύπωσης στον κόσμο! Για την παραγωγή του «3Doodler», οι Maxwell Bogue, Daniel Cowen και Peter Dilworth ξεκίνησαν μια καμπάνια συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσω του Kickstarter.

Ο κόσμος έσπευσε να υποστηρίξει την ιδέα, και τελικά το πρωτοποριακό gadget που επιτρέπει τη χρήση πλαστικού υλικού υλικό για τρισδιάστατες δημιουργίες, δίχως έναν 3D printer, ήταν γεγονός!

Η εταιρεία WobbleWork πούλησε πάνω από 130.000 3Doodler και σύντομα άρχισε η ανάπτυξη μιας νέας, βελτιωμένης έκδοσης του πρώτου στυλό.

Η εταιρεία ζήτησε για άλλη μια φορά τη χρηματοδότηση του κοινού προκειμένου να προχωρήσει στην παραγωγή της δεύτερης γενιάς του 3Doodler, το οποίο πλέον είναι γεγονός!

Το 3Doodler 2.0 είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, αθόρυβο και πιο εύκολο στη χρήση. Ο μηχανισμός φιλοξενείτε μέσα σε μια αλουμινένια θήκη και είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

inner

Το πλαστικό υλικό κρυώνει σχεδόν άμεσα και μετατρέπεται σε τρισδιάστατη σταθερή κατασκευή. Δεν χρειάζονται υπολογιστές ή ειδικό λογισμικό για να λειτουργήσει.

Δείτε βίντεο από το 3Doodler 2.0…


Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x