Μαχητικά Αθλήματα

Έφτασε η μεγάλη στιγμή

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο του UFC είναι ο Τόνυ Χριστοδούλου. Με αγώνα δρόμου κατάφερε να πιάσει τα απαιτούμενα κιλά και αύριο παίρνει μέρος στο σουηδικό event!

Μες τις γιορτές δέχθηκε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα.

«Είσαι έτοιμος να παίξεις στο UFC;», ακούστηκε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και ο Τόνυ Χριστοδούλου δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Ήταν αυτό που περίμενε διακαώς από τον πρώτο καιρό που ασχολήθηκε με τις MMA.

Ένα μήνα μετά έφτασε η μεγάλη στιγμή, και η συμμετοχή του στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό event του UFC στη Σουηδία με πάνω από 40.000 εισιτήρια (sold-out).

Τον τελευταίο μήνα επιδόθηκε σε αγώνα δρόμου για να πιάσει τα απαιτούμενα κιλά και τελικά τα κατάφερε στη σημερινή ζύγιση.

Ήταν και το μοναδικό του άγχος, αφού κατά τα άλλα έδειξε άνετος στο staredown με τον Ρώσο αντίπαλό του, Mairbek Taisumov.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου, ο Έλληνας fighter έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του sport-fm.gr δείχνοντας απόλυτα έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση: «Από ένα χοντρό παιδί 110 κιλά στην εφηβεία, εξελίχθηκα σε μαχητή του UFC κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα. Οι Έλληνες με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Θα το απολαύσω».

Η επίσημη ζύγιση (από το 14:35)



Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x