Stoiximan Super League

Έφτασε Πορτογαλία ο Πέλκας

Στη Πορτογαλία έφτασε ο Δημήτρης Πέλκας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Σετούμπαλ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις για τη τη νέα του ομάδα και τους στόχους του.

Κάτοικος Πορτογαλίας θα είναι για την φετινή σεζόν ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς από χθες βρίσκεται στη χώρα της Ιβηρικής προκειμένου να προλάβει τη πρώτη προπόνηση της Σετούμπαλ.

Η πορτογαλική ομάδα έχει πάρει δανεικό το νεαρό ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του συλλόγου Ντομίνγκες Πασιέντσα να τον πιστεύει πολύ .

Ο Πέλκας φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Λισαβώνας, μαζί με τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Μπάγερν, Λούκας Ρέντερ, μίλησε στη «Record» για τη νέα του εμπειρία και τις αγωνιστικές του αρετές: «Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είναι πολύ καλό. Στην Ελλάδα παρακολουθούμε τα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά γνωρίζω και τη Σετούμπαλ. Τα χαρακτηριστικά μου; Η εξυπνάδα μου στον αγωνιστικό χώρο και η ικανότητά μου με τη μπάλα στα πόδια».

Δεν παρέλειψε, δε, να βάλει και τον πήχη για τους νέους του στόχους: «Πρόπερσι στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε 16 παιχνίδια, πέρσι στη δεύτερη κατηγορία πέτυχα 7 γκολ και έδωσα 6 ασίστ σε 18 παιχνίδια. Τώρα, εύχομαι να πετύχω περισσότερα».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x