Super League 2

Έφτασε πρόταση για Διούδη

Προσφορά ύψους μισού εκατ. € φέρονται να εξετάζουν στον Άρη για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη. Φήμες ότι είναι από την Τουρκία, αν και ο νεαρός γκολκίπερ απασχολεί ιταλικές και γερμανικές ομάδες.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη, αφού από τα μέσα της περσινής σεζόν είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν «τσεκάρει» από κοντά την περίπτωσή του.

Όπως γράφουν στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» φέρονται να εξετάζουν πρόταση ύψους μισού εκατ. ευρώ για τον 21χρονο τερματοφύλακα. Μπορεί να είναι το ένα τρίτο της ρήτρας του παίκτη, αλλά μόνο από τα τροφεία θα έπαιρναν σχεδόν 350.000 ευρώ, αν η ομάδα ήταν ακόμα στη Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει από ποια χώρα είναι η συγκεκριμένη προσφορά, αν και φημολογείται ότι είναι από τη Τουρκία. Πάντως, το προηγούμενο διάστημα τον ποδοσφαιριστή είχαν «τσεκάρει» Ιταλοί και Γερμανοί, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός.

Μανιάς-Κύργιας: Φρενάρουν τις εξελίξεις

Από το αν θα παραμείνουν στην ομάδα ο Μιχάλης Μανιάς και ο Μιχάλης Κύργιας θα εξαρτηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιθυμεί την παραμονή και των δύο, από τη στιγμή που δεν ανανεώνει ο Αγγελούδης, και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μείνει χωρίς κανέναν επιθετικό.

Πλέον είναι θέμα της διοίκησης, που το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα κληθεί να χειριστεί την υπόθεση με ένα ραντεβού που είναι σε εκκρεμότητα με τον ατζέντη των δύο παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x