Χάντμπολ

Έφτασε στα Νησιά Φερόε η Ελλάδα

Στην πρωτεύουσα Τόρσαβν έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, η οποία θα πάρει μέρος στην 1η προκριματική φάση του EURO 2020

Αποστολή στα Φερόε
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Παγωνιά και πολύ χιόνι συνάντησε η Εθνική Ανδρών κατά την άφιξη της στα Νησιά Φερόε, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 08:00 (10:00 Ελλάδας).

Η πραγματική θερμοκρασία στο σύμπλεγμα των Νησιών είναι στους -11, το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα, ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι καιρικές συνθήκες είναι ασυνήθιστες ακόμα και τους κατοίκους της περιοχής.

Η αποστολή της Εθνικής κατέλυσε στο Hotel Foroyar, το οποίο βρίσκεται σε πανοραμική τοποθεσία στην πρωτεύουσα Τόρσαβν.

Το μεσημέρι στις 15:00 (17:00 Ελλάδας) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό 18:00 (20:00 Ελλάδας) παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο που απέχει μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Ακολούθως τεχνικό επιτελείο και διεθνείς θα γευματίσουν και το απόγευμα στις 20:00 (22:00 Ελλάδος) θα μεταβούν στο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των Νησιών Φερόε με την Κύπρο, το οποίο είναι το εναρκτήριο ματς του 1ου ομίλου για τα προ-προκριματικά του EURO 2020.

Οι οικοδεσπότες ενημέρωσαν στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ότι –τουλάχιστον- τα παιχνίδια Νησιά Φερόε- Κύπρος και Νησιά Φερόε- Ελλάδα, θα μεταδοθούν σε live streaming στη διεύθυνση
https://www.youtube.com/watch?v=wto19gfX1yo

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x