Βόλεϊ

Έφυγε από την Εθνική ο Φιλίποφ!

Μια μέρα μετά την πρώτη του παρουσία στην Εθνική, ο Ντίμα Φιλίποφ -που ταλαιπωρείται από τραυματισμό- τα… βρόντηξε και έφυγε, με τον λόγο να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Μια μόνο μέρα κράτησε η παρουσία του Ντίμα Φιλίποφ στην προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, η οποία προπονείται ενόψει των δύο τουρνουά, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος πασαδόρος ενσωματώθηκε χθες στο σύνολο -παρότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη μέση- αλλά… για λίγο, αφού σήμερα απουσίασε από την πρωινή προπόνηση, προκαλώντας αναταραχές στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά πιθανότατα σχετίζονται με τον τραυματισμό του και την απόφασή του να μην προχωρήσει σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, αλλά να επανέλθει στην αγωνιστική δράση με θεραπεία.

Η ΕΟΠΕ, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ:

«Μία ημέρα μετά την ενσωμάτωση του στην αποστολή της Εθνικής ανδρών στην Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ντίμα Φιλίποφ απουσίαζε αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε η διοίκηση της Ομοσπονδίας και το θέμα θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x