Stoiximan Super League

«Έφυγε» η μοναδική πρόεδρος του Ατρομήτου

«Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα που διετέλεσε πρόεδρος του Ατρόμητου τη δεκαετία του ’50, Άννα Μπάγιου, σε ηλικία 101 χρονών.

Απεβίωσε χτες σε ηλικία 101 ετών η πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Αθηνών Άννα Μπάγιου, με την ΠΑΕ να εκφράζει τα συλλυπητήρια της μέσω ανακοίνωσης.

«Σε ηλικία 101 ετών έφυγε χθες από τη ζωή η Άννα Μπάγιου, η μοναδική γυναίκα που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ατρόμητου στα 92 χρόνια της ιστορίας του.

Η Άννα Μπάγιου διαδέχθηκε τον Γαβριήλ Σεϊτανίδη στη θέση του προέδρου στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και παρέμεινε για δύο χρόνια. Επί θητείας της προχώρησαν σημαντικά τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου Περιστερίου στη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο η Άννα Μπάγιου εικονίζεται αριστερά σε αποκριάτικο χορό του Ατρόμητου. Δεξιά ο Γιάννης Σαμπανίδης ή «Γιάννος» ένας από τους κορυφαίους μεταπολεμικους σκόρερ της ομάδας μας. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας στη Κακή Βίγλα της Σαλαμίνας (Γιάλα).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια της. Το όνομα της θα κοσμεί για πάντα την ιστορία του συλλόγου μας!
».

Επιμέλεια: Σταύρος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x