Ελλάδα

«Έφυγε» ο Σπύρος Βουλγαράκης

Πένθος στην οικογένεια της Παναχαϊκής, καθώς σήμερα έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ο «δάσκαλος» Σπύρος Βουλγαράκης. Είχε αναδείξει πολλούς σπουδαίους παίκτες της ομάδας, όπως τον Κώστα Δαβουρλή.

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της Παναχαϊκής η είδηση του θανάτου του Σπύρου Βουλγαράκη.

Ο «δάσκαλος», όπως τον αποκαλούσαν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, προδομένος απ’ τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ένας άνθρωπος που έδωσε σ’ όλη του την πορεία και την ψυχή του για την πατρινή ομάδα, την οποία υπηρέτησε ως παίκτης και προπονητής και ήταν αυτός που ανέδειξε πολλά «αστέρια» του παρελθόντος (δεκαετίες ’60 κι ’70), όπως τους Κώστα Δαβοτρλή, Θέμη Ρήγα, Βασίλη Στραβοπόδη, Πάρη Γεωργακόπουλο κτλπ.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Νεκροταφείο Πάτρας, όπου όλη η Παναχαϊκή θα δώσει το «παρών» για να αποχαιρετήσει έναν δικό της άνθρωπο…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας , τα μέλη του Δ.Σ. , οι προπονητές , οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουμε την οδύνη μας και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ακούραστου εργάτη της Παναχαϊκής και πολύ μεγάλου προπονητή Σπύρου Βουλγαράκη για τον θάνατο του.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής γιατί πρόλαβε να βραβεύσει τον Σπύρο Βουλγαράκη εν ζωή τον Μάιο του 2011 και να δώσει στον βαρέως πάσχοντα τότε αείμνηστο όπως ο ίδιος δήλωσε μεγάλη χαρά.

Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που η Παναχαϊκή θυμήθηκε και βράβευσε τον Σπύρο Βουλγαράκη.

Αύριο στον δρόμο για την τελευταία του κατοικία θα τον συνοδεύσουν οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της Π.Α.Ε. και θα κατατεθεί στην μνήμη του στεφάνι.

Στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του και είναι βέβαιο ότι κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τον δημιουργό όλων των μεγάλων παικτών της Παναχαϊκής αρχίζοντας από τον Κώστα Δαβουρλή και τελειώνοντας στον Πάρη Γεωργακόπουλο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x