Ελλάδα

«Έφυγε» ο Θεοδωρίδης

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (4/4). Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή και απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (4/4).

Όλα είχαν ξεκινήσει από μία λοίμωξη του αναπνευστικού, νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εδώ και δύο μήνες αλλά η κατάσταση του χειροτέρεψε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης, αν και πάλεψε, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής:

"Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια.
Η Διοργανώτρια αποφάσισε σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Είναι μια ημέρα πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχασε έναν άνθρωπο που το υπηρέτησε για δεκαετίες ως διοικητικό στέλεχος συλλόγων και ποδοσφαιρικών αρχών. Η Ε.Π.Ο. θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη και στην κηδεία του εκλιπόντος θα παραστεί, εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο κ. Καραμελίδης".

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x