Την απώλεια του Τάκη Βεντίκου θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον στίβο από τα πόστα του αθλητή, του προπονητή, του κριτή και του παράγοντα, ενώ η μεγαλύτερη συμβολή του ήταν η επανίδρυση του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού το Νοέμβριο του 1953.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός ανέδειξε δεκάδες πρωταθλητές και εξελίχθηκε σε πρώτη δύναμη του στίβου στους Άνδρες, ενίοτε και στις Γυναίκες. Πέρσι τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στην ετήσια γιορτή της ομοσπονδίας για την προσφορά του ως παράγοντας.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί τον θάνατο του μεγάλου εργάτη και εκ των ιδρυτών του τμήματος Στίβου, Παναγιώτη Βεντίκου. Ο αποβιώσας, από αθλητής, προπονητής και έφορος συνετέλεσε στην κατάκτηση μεγάλων διακρίσεων του τμήματος στην πολυετή παρουσία του. Συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Ακαδημιών Στίβου και το πρόσωπό του εμπιστεύθηκαν πολύ μεγάλοι αθλητές που εντάχθηκαν στο τμήμα του Ολυμπιακού προσφέροντας μεγαλειώδεις επιτυχίες. Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένειά του Παναγιώτη Βεντίκου, δηλώνοντας παράλληλα ότι η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο σύλλογό μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ