Stoiximan Super League

Εγγυητής και μπροστάρης ο Θεοδωρόπουλος

Με σκοπό όχι να διοικήσει, αλλά να μπει εγγυητής και μπροστάρης σε μία προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων πήρε πρωτοβουλία για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού προσφέρουν μία ελπίδα σε ένα ζοφερό τοπίο για τον Παναθηναϊκό.

Χθες αργά ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την προσπάθεια που ξεκινά ο επιφανής επιχειρηματίας, που σήμερα το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με παλαιμάχους σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, εδώ και καιρό είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και προγραμμάτιζαν τη συγκεκριμένη συνάντηση. Πρόθεσή του δεν είναι να διοικήσει, αλλά να μπει εγγυητής και μπροστάρης σε μία προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να μην πέσει η ΠΑΕ στα βράχια. Ο κ. Θεοδωρόπουλος θα βάλει, ασφαλώς, και ο ίδιος χρήματα, αλλά πρόθεσή του είναι να κινητοποιήσει κι άλλους να συνεισφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θεοδωρόπουλος πρόσφερε επί διοίκησης Αλαφούζου 700.000 με 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο ζητώντας παράλληλα να μην… φαίνεται πουθενά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x