Euro 2024

Έγινε μεγάλη ομάδα…

Αυτή την «ανατροπή» την κάνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες…

Η Κολομβία παραχώρησε 3-3 στη Χιλή στην Μπογκοτά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ισοφαρίζοντας από 0-3 και έδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, αφού, έτσι, κατάφερε, να βρεθεί ήδη και μαθηματικά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, οι Κολομβιανοί ελπίζουν σε μια «γκέλα» της ήδη προκριθείσας Αργεντινής κόντρα στο Περού αργότερα για να παραμείνουν σε «τροχιά» πρωτιάς.

Αντίθετα, οι Χιλιανοί παρέμειναν στην πρώτη τετράδα και ελπίζουν για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, παρά την «αυτοκτονία» τους στα τελευταία λεπτά, αφού χρειάζονται μόνο μια ισοπαλία κόντρα στον Ισημερινό την τελευταία αγωνιστική.

Ο Βιδάλ στο 19΄με πέναλτι και ο Αλέξις στο 22' και στο 29' έφεραν κοντά στον θρίαμβο τους φιλοξενούμενους, όμως οι Γκουτιέρεζ στο 69' και τα δύο πέναλτι του Φαλκάο στο 75' και στο 84' έφεραν τη μεγάλη "ανατροπή", που βοηθήθηκε και από την αποβολή του Καρμόνα στο 66'.



Σε αυτό συνέβαλε και η Ουρουγουάη, που έχασε με 1-0 από το Εκουαδόρ στον Ισημερινό και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση, ενώ οι νικητές βρέθηκαν στη πρώτη τριάδα και με ισοπαλία κόντρα στη Χιλή την τελευταία αγωνιστική, παίρνουν την πρόκριση. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Μοντέρο στο 30'.



Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει η Βενεζουέλα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την απογοητευτική Παραγουάη στην έδρα της και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη πεντάδα, έχοντας χάσει, όμως, τις ελπίδες της για την πρώτη εξάδα, όμως αφήνοντας και τους φιλοξενούμενους στο -10 από τις προνομιούχες θέσεις. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Μπενίτεζ στο 28' και Σέιχας στο 83'.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x