F1

Έγινε… μύθος ο Χάμιλτον!

Με έναν εξωπραγματικό χρόνο, ο Λιούις Χάμιλτον… διέλυσε τον ανταγωνισμό στον Καναδά, πήρε την 4η φετινή του pole και φτάνοντας τις 65 στην καριέρα του, «έπιασε» στη 2η θέση τον αείμνηστο Άιρτον Σένα!

Μονακό ήταν και… πάει!

Ο Λιούις Χάμιλτον άφησε στην άκρη την τραγική εμφάνιση στο Πριγκιπάτο και έκανε… περίπατο (με εξωπραγματικό χρόνο) στον αγαπημένο του Καναδά, φτάνοντας, μάλιστα, σε μία ιστορική επίδοση!

Όντας 3,3 δέκατα ταχύτερος από τον δεύτερο(!), ο Βρετανός πιλότος της Μερσέντες πήρε την 4η φετινή του pole και έχει, πλέον, 65 στην καριέρα του, όσες, δηλαδή και ο δεύτερος της σχετικής λίστας, ο αείμνηστος Άιρτον Σένα! Υπολείπεται, δε, μόλις τεσσάρων, από το να μείνει μόνος πρώτος, ξεπερνώντας ακόμη έναν θρύλο: Τον Μίκαελ Σουμάχερ!

Το βράδυ της Κυριακής (11/6, στις 21:00), λοιπόν, ο Χάμιλτον θα εκκινήσει πρώτος και θα επιχειρήσει να μειώσει τη διαφορά του από τον Φέτελ, που θα βρίσκεται δίπλα του, στην πρώτη σειρά, με τον Βάλτερι Μπότας 3ο και τον Κίμι Ράικονεν 4ο.

Από εκεί και πέρα, Φερστάπεν και Ρικιάρντο ήταν 5ος και 6ος αντίστοιχα, με τους Μάσα, Πέρεζ, Οκόν και Χούλκενμπεργκ να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσίαζε ο Αλόνσο (12ος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x