Δελτία Τύπου

Εγκαινιάζεται το νέο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (pics)

Ένα έργο πνοής για το Παλαιό Φάληρο και τον αθλητισμό το νέο κλειστό γήπεδο της περιοχής θα εγκαινιάσει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το προσεχές Σάββατο ο Δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης.

Στη διάθεση των ομάδων της περιοχής και του κοινού τίθεται και επίσημα από προσεχές Σάββατο 14 Οκτωβρίου το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου, που κατασκευάστηκε στον χώρου του παλαιού που ήταν το «Ρέστειο».

Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στις 12:00 το μεσημέρι, στην περιοχή Τροκαντερό μεταξύ Θ/Κ Αβέρωφ και ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Στην εκδήλωση, θα δώσει το παρών καλεσμένος του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής και θα πάρει το όνομα της αδικοχαμένης γιατρού, Σοφίας Μπεφόν, η οποία ήταν κάτοικος Παλαιού Φαλήρου και έχασε τη ζωή της μετά από πτώση ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ ανοικτά του Σουνίου τον Ιανουάριο του 2001.

Μαζί με τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στην παραλιακή ζώνη Παλαιού Φαλήρου, το έργο περιλαμβάνει :

1. Κλειστό Γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων 800 σταθερών θέσεων με δυνατότητα ανάπτυξης σε 1200, με αποδυτήρια, χώρους υγιεινής, γραφεία, κυλικείο, θεωρεία δημοσιογράφων, ιατρείο, χώρο προβολών και συσκέψεων προπονητών, WC κοινού κλπ.

2. 1 γήπεδο ποδοσφαίρου 40Χ64 για αγώνες και προπονήσεις Ακαδημιών με μεταλλικές κερκίδες και με αυτόνομο φωτισμό.

3. 4 γήπεδα αντισφαίρισης με μεταλλικές κερκίδες και με αυτόνομο φωτισμό.

4. 2 κτίρια αποδυτηρίων για τα ανοικτά γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου με χώρους υγιεινής και κυλικείο.

5. Κεντρική Πύλη Εισόδου με φυλάκιο και ειδικό χώρο στάθμευσης 150 θέσεων.

6. Ελεύθερο χώρο με φύτευση υψηλού και χαμηλού πρασίνου.

7. Διαδρόμους πρόσβασης των αθλητικών εγκαταστάσεων με κυβόλιθους 4.500 μ2.

8. Μεταλλική περίφραξη όλου του αθλητικού κέντρου.

9. Ηλεκτροφωτισμό.

10. Μηχανήματα ψύξης 1.500.000 btu / ανά ώρα.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x