Επικαιρότητα

Έγκλημα πάθους: 30χρονος σκότωσε 28χρονη που είχε σχέση με την πρώην αρραβωνιαστικιά του

Η 28χρονη Κάσι Χέιγ εργαζόταν για το τουριστικό γραφείο της TUI στο Σάουθπορτ - Ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στο λαιμό μπροστά σε άλλους εργαζόμενους και πελάτες του γραφείου.

Συνελήφθη ο 30χρονος Άντριου Μπέρκ για την δολοφονία της 28χρονης Κάσι Χέιγ, που έγινε το Σάββατο μετά τη 1:30 μ.μ. (τοπική ώρα) μέσα στο υποκατάστημα της TUI στο Σάουθπορτ της κομητείας Μέρσεϊσαϊντ, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Ο νεαρός άντρας ήταν ερωτικός αντίζηλος με την 28χρονη υπάλληλο της TUI, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, καθώς η πρώην αρραβωνιαστικιά του με την οποία ο δολοφόνος έχει αποκτήσει ένα παιδί, διατηρούσε εδώ και ένα χρόνο σχέση με το θύμα. Η 28χρονη γυναίκα δέχτηκε ένα χτύπημα με μαχαίρι στο λαιμό από τον δολοφόνο της μπροστά στους συναδέλφους της και σε έντρομους πελάτες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο τοπικό νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Η πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης, Λιχ Μακντόναλντ, έγραψε στο facebook: «Είναι ένα διαμάντι, είναι η καλύτερή μου φίλη, ακόμα και όταν χωρίσαμε ήταν εκεί για μένα όπως και εγώ για εκείνη. Επί 11 χρόνια αυτό το κορίτσι ήταν ο βράχος μου και η πιο καταπληκτική μαμά για τη Ρούμπι μας. Είμαι διαλυμένη και απορώ πώς μπόρεσε κάποιος να κάνει αυτό στην Κάσι μου».

Η Μακντόναλντ, που έχει αποκτήσει με το θύμα ένα κοριτσάκι 4 ετών, δήλωσε στη Daily Mail πως ο δολοφόνος ζήλευε την σχέση της 28χρονης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Λόρα Ουίλιαμς, με το θύμα και ήθελε η Ουίλιαμς να γυρίσει σε εκείνον. Σύμφωνα με την πρώην φίλη του θύματος, ο 30χρονος άνδρας και η πρώην αρραβωνιαστικιά του την περασμένη Παρασκευή είχαν μια δίκη σχετικά με την κηδεμονία της κόρης τους.

Μετά τον θάνατο της 28χρονης αρκετοί συνάδελφοί της έγραψαν στο Twitter ότι η Κάσι ήταν ένας «καταπληκτικός άνθρωπος» και ένα «όμορφο κορίτσι εσωτερικά και εξωτερικά» ενώ δήλωσαν σοκαρισμένοι από τον απρόσμενο θάνατό της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x